Saturday, 26 November 2011

MeranCang Percutian Tahun 2012



Pejam celik..pejam celik Sekejap saja kan da nak masuk tahun baru, klo kelander islam da masuk pon..hehe. tinggal sebulan lebih je sebelum 2011 melabuhkan tirainya. Sebelum nak abis tahun, korunk bawakla kuarga dan anak2 korunk g jejalan, mesti seronok. Sesekali kite kena gunakan duit yang ade dgn pergi bercuti, brula ade kepuasan dalam mencari rezeki..=) ok la, kali ni ak nak share calender tuk cuti tahun hadapan bg memudahkan korunk semua merancang percutian. 

01/1/2012  – TAHUN BARU 2012
23/1/2012 – 24/1/2011  – (TAHUN BARU CINA/Chinees New Year)
05/2/2012  – MAULIDURRASUL
07/2/2012  – THAIPUSAM
01/5/2012  – HARI BURUH
17/5/2012  – HARI WESAK
02/6/2012  – HARI KEPUTERAAN YDPA
17/6/2012  – ISRAK MIKRAJ
21/7/2012  – AWAL RAMADHAN
06/8/2012  – NUZUL AL-QURAN
19/8/2012 – 20/8/2012  – HARI RAYA PUASA
31/8/2012 – HARI MERDEKA
16/9/2012 – HARI MALAYSIA
26/10/2012  – HARI RAYA HAJI
11/11/2012  – DEEPAVALI
15/11/2012 -  AWAL MUHARAM
25/12/2012  – HARI KRISMAS

Jika ada sebarang kesilapan harap korunk dapat komen dibawah agar aku dapat betulkan semula. Semoga calender ini dapat membantu anda dalam merancang percutian anda untuk tahun 2012.

and pada sesape y merancang nak bercuti di melaka, korunk boleh contact number diatas 2 yerk..hehe

2 comments:

  1. aik..gambar batu kt ats 2 len mcm je..hahaha..

    ReplyDelete
  2. batu kubur 2...hehehe.tukar nama jek...

    ReplyDelete

contoct us: